Behandelaar voor kind van 4 omgeving Zuidlaren

Dit is de plek om een ander te helpen of om hulp te vragen bij het vinden van een behandelaar via privé berichten. Lees eerst de toelichting: 'Hoe en wat hier te plaatsen.'
Nirvan
Berichten: 1
Lid geworden op: Zo 20 Okt 2019, 15:49

Behandelaar voor kind van 4 omgeving Zuidlaren

Berichtdoor Nirvan » Wo 23 Okt 2019, 17:51

Onze dochter van net 4 heeft nu bijna 2 weken geleden een lumbaal punctie gehad en zij bleek neurologische Lyme te hebben.
Er is toen meteen gestart met infuusbehandeling thuis Ceftriaxon 1300 mg per dag. We zijn nu op dag 9 van de 2 weken durende behandeling.

Dit vinden wij nogal kort en we proberen bij de kinderarts en voor elkaar te krijgen dat ze tenminste 6 weken gaan behandelen met antibiotica (volgens ILADS). Eigenlijk zijn wij tegen het gebruik van antibiotica maar áls je het doet dan willen we het ook goed doen.

We zijn inmiddels flink ingelezen en beseffen dat we snel een behandelaar nodig hebben die complementair is zodat we haar kunnen helpen met eventuele andere aanvallende behandelingen die minder belastend zijn en om haar te helpen met opruimen van de toxines en versterken van haar organen en imuunsysyteem.

Waarschijnlijk is de Lyme getriggerd door een fietsongeluk bij oma op de fiets. Zij heeft een zeldzaam sydroom waardoor ze lichte hartafwijkingen heeft en klein blijft en vermoedelijk MTHFR genafwijking waardoor we heel zorgvuldig willen zijn met haar behandelen.

Onze voorkeur gaat richting fotonentherapie en andere behandelingen waarbij ze niet te moeilijke dingen in haar mond hoeft te stoppen ;) .

We zitten in de Bijstand maar hebben haar wel bijverzekerd voor alternatief.

Omdat haar moeder ook veel last van haat CVS/ME heeft en moeilijk ver kan reizen zijn we op zoek naar een behandelaar op minder dan een uur rijden.

Omgeving Zuidlaren (Noord Nederland)

Terug naar “Vind een behandelaar”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten