Hoe nu verder

Voor alle onderwerpen over de behandeling met antibiotica en/of andere reguliere geneesmiddelen.
maureen1971
Berichten: 83
Lid geworden op: Vr 05 Jun 2015, 20:00

Hoe nu verder

Berichtdoor maureen1971 » Zo 11 Dec 2016, 20:16

Bij mij is 2015 lyme aangetoond, mijn besmetting is met grote zekerheid in 2011 geweest. Ik heb vorig jaar 1x 3 weken en 1x 4 weken cefriaxon gehad, tijdens de laatse week van de kuren van het infuus voelde ik me goed, maar zo snel het infuus stopte werden de klachten binnen een paar dagen weer zoals ze altijd waren. Ik heb in tussentijd meerdere antibiotica kuren geslikt en in verschillende combinatie's. In december gaf de specialist aan niets meer voor mij te kunnen doen en dat ik alternatief moest proberen. Ik ben nu een jaar later, en de klachten zijn alleen maar achteruit gegaan. Ik heb fotonen therapie gehad en daar heb ik niet veel op gedaan. Nu wordt ik behandeld door iemand die werkt vanuit actieve bloedanalyse. Maar heb tot op heden totaal geen vooruitgang. Als ik mezelf nu vergelijk met de periode vorig jaar ten tijde van dat ik antibiotica slikte, ben ik alleen maar achteruit gegaan. Wannerer ik succes verhalen in dit forum lees, zijn er toch wel heel veel mensen die langdurig antibiotica slikken en ik heb het idee dat de 7 maanden die ik heb gehad misschien niet lang genoeg zijn geweest. Zou ik dan toch nog weer opnieuw aan dr antibiotica moeten, zoals het nu gaat en ik ga alleen maar bergafwaarts begin ik enorm in dubio te zitten. Moeilijk hoor!

SCHEPPINK01
Berichten: 1
Lid geworden op: Za 18 Feb 2017, 21:23

Re: Hoe nu verder

Berichtdoor SCHEPPINK01 » Do 16 Mar 2017, 11:29

Hoi Maureen.

Het is nu maart 2017 ben je al verder in je behandeling?
Ik kregen gisteren te horen dat mijn dochter eigenlijk aan de tax van de AB behandeling zat.
Nu 6 weken rust en dan bloed opsturen naar Duitsland dan zijn we weer heelwat euro's lichter en horen we alleen dat het niet meer in het bloed zit en dan???
Mijn dochter is 17! Heeft alle symtomen van Lyme maar de arts denkt dat het wat anders moet zijn anders was ze wel meer opgeknapt van de AB.
Gr arina


Terug naar “Reguliere Behandeling”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten