Samento-Banderol-Cumanda protocol.

LymboBelgo04
Berichten: 4
Lid geworden op: Wo 13 Mar 2019, 17:46

Samento-Banderol-Cumanda protocol.

Berichtdoor LymboBelgo04 » Ma 18 Mar 2019, 20:40

Hallo iedereen,

Ik ben nu al een tijdje bezig met het Samento-Banderol-Cumanda protocol te volgen. Met Samento slaagde ik erin op te bouwen tot de maximale dosis. Met Cumanda echter, en zeker ook met Banderol, heb ik sterk moeten terugschakelen tot een lage dosis. De toename van symptomen (vooral vermoeidheid) was namelijk te sterk, en het lijkt me niet meteen haalbaar om met de dosis van beide terug op te schakelen.
Herkent iemand dit aub?
Alvast bedankt voor een reactie.
Groetjes,
LymboBelgo04.

jane10021
Berichten: 41
Lid geworden op: Di 08 Mei 2018, 19:36

Re: Samento-Banderol-Cumanda protocol.

Berichtdoor jane10021 » Vr 10 Mei 2019, 21:11

Beetje late reactie, sorry. Ja, ik denk dat heel veel mensen dit herkennen. Je moet de behandeling langzaam opbouwen, en goed ontgiften met bijvoorbeeld Chlorella, zeoliet of GIdetox om de gifstoffen af te voeren. Google eens op 'herxheimer' om meer te weten te komen op de reactie van het lichaam op de toename van afvalstoffen bij het doden van bacterien en virussen.
Als je zo'n reactie hebt, ga je terug naar de dosis waarbij je je nog wel goed voelde en dan blijf je daar een paar dagen terwijl je goed ontgift. Dan ga je vervolgens langzaam op nieuw opbouwen, 1 middel tegelijk. Dan kan je ook goed zien welk middel goed voor je is, en welke dosis goed voor je is. Want wat de regels officieel ook mogen zijn, de dosis is erg individueel.
Succes.
jane

Iris
Berichten: 2
Lid geworden op: Wo 30 Okt 2019, 12:40

Re: Samento-Banderol-Cumanda protocol.

Berichtdoor Iris » Wo 30 Okt 2019, 12:54

Hai,
Ik lees verschillende reacties over samento-banderol-cumunda protocol. Maar ik lees eigenlijk niet of er iemand baat bij heeft. Het is best omslachtig om dit protocol te volgen. Zeker als je heel ziek bent en je concentratie en focus echt bagger is. Als het dan ook echt vooruitgang gaat boeken, geeft dat wel een motivatie om er voor te gaan. ( Desnoods met allerlei wekkertjes oid).
En via welke arts/ specialist hebben jullie dit protocol voorgeschreven gekregen? Als ik zo vrij mag zijn?
Veel sterkte en ik kijk uit naar jullie reacties.
Gr Iris

jane10021
Berichten: 41
Lid geworden op: Di 08 Mei 2018, 19:36

Re: Samento-Banderol-Cumanda protocol.

Berichtdoor jane10021 » Wo 30 Okt 2019, 13:22

Hoi,
Er is een complementair arts in Alblasserdam die dit voorschrijft soms. Hij behandelt met verschillende protocollen, o.a. dit Cowden protocol. Ik heb het cowdenprotocol niet gedaan omdat ik het te duur vind en verschillende onderzoeken (zoals over de 'toa-vrije cat's claw = samento) naar de werking alleen door de producent zijn gedaan, wat ik onbetrouwbaar vind.
Ik heb mijn eigen kruidenprotocol samengesteld op basis van Buhner en verder vooral op basis van wat ik merkte aan mijn reacties en gezondheid. Daar ben ik wel een heel stuk van opgeknapt. Ik moet nog onderzoek laten doen naar de stand van zaken m.b.t. infecties.
Maar elke kruidenbehandeling is een gedoe. 3-4 x per dag enorme hoeveelheden kruiden, druppels, pillen. Ik vond het heftig. Ik ben nu op 2 x per dag en dat gaat nu goed, maar daar wordt je niet beter van in het begin, dat is gewoon te weinig.

groet,
jane

Iris
Berichten: 2
Lid geworden op: Wo 30 Okt 2019, 12:40

Re: Samento-Banderol-Cumanda protocol.

Berichtdoor Iris » Zo 03 Nov 2019, 10:25

Dankjewel voor je reactie Jane.
Ik ga het eens verder opzoeken van die Buhner en die Cowden.
Gr Iris

RoelA
Berichten: 285
Lid geworden op: Za 01 Nov 2014, 16:55

Re: Samento-Banderol-Cumanda protocol.

Berichtdoor RoelA » Zo 03 Nov 2019, 10:58

Ik kan ook zeker het Buhner protocol aanraden.
De kennis en wetenschap die Buhner in zijn boeken beschrijft is ongeëvenaard in mijn ogen.
Niet alle kruiden uit het protocol gaan goed in mijn geval, ik focus vooral op de cytokine modulatoren (knotweed, skullcap, danshen, chinese catsclaw) en tryptofaan (in lage dosering).
De immuunstimulatoren werken juist averechts in mijn geval.

Het cowden protocol vond ik waardeloos, voelde me er alleen maar slechter door. Vooral de Cumanda. In het begin denk je te herxen, maar uiteindelijk leidt het nergens naar.
Buhners cytokine modulatoren hebben als enige nadeel dat ze soms wat zwaar op de maag liggen, maar voor de rest voel ik me er alleen maar beter bij.


Terug naar “Kruiden en kruidenprotocollen”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten