Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

liekele
Berichten: 2
Lid geworden op: Zo 08 Apr 2018, 09:00

Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Berichtdoor liekele » Zo 08 Apr 2018, 09:21

hallo allemaal
hier ik als nieuweling wil het graag van jullie weten wie ook op deze manier de ziekte van lyme (borrelia bacterie) gaat genezen ik heb een eerste intake gesprek gehad bij een natuurgeneeskundige en ik kwam daar tot mijn stomme verbazing verschillende dingen tegen wat ik ten eerste moet doen ,eerste vraag was hoeveel vullingen ik had in mijn gebid en zoja wat voor vullingen .
ze heeft toen in mijn mond gekeken en ja er zitten drie amalgaan vullingen in die moet ik eerst laten verwijderen en als ik het laat verdoven om te verwijderen geen articaineverdoving .
wie weet hier meer van of wie is hier ook mee bezig of bezig geweest??
wat ik nog meer kreeg te horen was dat ik kwik ,aluminium , fluor,alcohol,nicotine soft en harddrugs ,psychofarmaco,aspartaan,natrium glutaminaat (e621) GEEN zoetjes ,
ik ben in contact gekomen bij zo,n geneeskundige ik weet niet dat ik haar praktijk hier mag neerzetten ,maar als er iemand hier meer van wil weten of er iemand hier meer van WEET zou ik daar graag informatie over willen hebben.

vrgr liekele

Leia
Moderator
Berichten: 368
Lid geworden op: Di 04 Nov 2014, 20:01

Re: Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Berichtdoor Leia » Zo 08 Apr 2018, 09:38

Beste Liekele,
Welkom op het Lymeforum!
Ik heb je onderwerp verplaatst van Succesverhalen naar de categorie Alternatieve Behandeling.
Het is inderdaad niet toegestaan om reclame te maken en niet toegestaan om namen van behandelaars te vermelden. Je kan uiteraard wel al je vragen stellen die je hebt over bepaalde methoden en over adviezen die je hebt gekregen.

Leia, moderator

liekele
Berichten: 2
Lid geworden op: Zo 08 Apr 2018, 09:00

Re: Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Berichtdoor liekele » Zo 08 Apr 2018, 09:55

goedemorgen

bedankt voor een snel antwoordt op mijn vraag en dat jij het in een ander rubriek hebt geplaatst .
ik heb nu al vele verhalen, info, etc etc gelezen dit is voor mij een nieuwe wereld op gebied van de verschrikkelijke lymziekte.

Gebruikersavatar
Fereshta
Berichten: 17
Lid geworden op: Di 26 Jun 2018, 12:13

Re: Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Berichtdoor Fereshta » Di 26 Jun 2018, 12:49

Hoi

Ik zat al bij een biologisch genezer ivm eczeem. Vragen naar amalgaan is vrij regulier. De vullingen laten weghalen is mij onbekend. Ik kreeg ook vragen over elektrische deken en magnetron; vaccinaties in kindertijd; vanalles.
Het antwoord naar het waarom was, dat niet iedereen klachten krijgt van bv een elektrisch spanningsveld, maar dat hij bij bepaalde klachten wel aan een elektrisch spanningsveld moet denken. Niet iedereen wordt daar ziek van, maar er zijn mensen bij wie het een rol speelt.

Daisy
Berichten: 682
Lid geworden op: Di 28 Okt 2014, 19:53
Locatie: Flevoland-Nederland

Re: Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Berichtdoor Daisy » Di 26 Jun 2018, 13:32

Hallo Liekele en Fereshta
Klopt inderdaad Fereshta, niet bij iedereen geeft dit problemen.

Ik ben bij al jaren onder behandeling bij een praktijk van progressieve geneeskunde en die testen ook of jij er wel of niet last hebt van deze stralingen, en andere belastingen e.d.
Meestal is een Lymepatiënt heel gevoelig voor alles wat het lichaam extra belast. Alle vullingen verwijderen is wel wat veel gevraagd als Lymepatiënt hoor. Je kan ook met celzouten veel bereiken alleen de alternatieve behandeling vergt heel veel geduld en tijd.
Maar mijzelf is het allemaal waard geweest. Ik ben er nu beter aan toe dan voorheen. Maar wel al 5 jaar behandeld, het laatste zetje is pas gegeven. ( ik schrijf dit nog wat uitgebreider een keer op mijn eigen topic van Daisy. )

Lyme kan dus 'genezen' worden zonder antibiotica. Of misschien samen met A.B. d.w.z. een complementaire behandeling, als je voor de tussenweg kiest. Dat is niet voor elke patiënt weggelegd.
Ook dat kan getest worden als je een goede therapeut hebt. Er is natuurlijk heel wat 'kaf onder het koren'. Zoals met alles. Laat je daarom goed informeren, en vraag het aan de behandelaar zelf of hij al meerdere Lymepatiënten goed heeft kunnen helpen.

Daisy
Luister naar je lichaam.

meid1988
Berichten: 240
Lid geworden op: Di 11 Nov 2014, 19:05

Re: Praktijk voor natuurgeneeskunde en iriscopie

Berichtdoor meid1988 » Wo 08 Aug 2018, 11:59

Ik heb dit nog nooit mee gemaakt.
Ook is er niet gevraagd naar mijn vullingen etc.
Wel zijn er diverse dingen gevraagd of onderzocht.


Terug naar “Overige”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten